JIPPI



JAAAAAAAAAAAAAAA jag har KÖRKORT, grattis till mej!!!! =D

Natten började med att jag var väldigt opepp, älsklingen skulle åka utomlands, plus att jag skulle köra upp samma dag, så jag var jätteledsen och jättenervös.
Fick världens gulligaste sms av Alex tidigt imorse så då blev jag glad igen, så runt 7 pallrade jag mig mot körskolan. Körlektionen gick verkligen SÄMST, bra Jennifer detta lär ju gå bra.. :S men så fort uppkörnings gubben satt sig i bilen blev jag lugn, och tänke no stress, annars går det bara dåligt. Hela uppkörningen gick jättebra, och jag fick körkortet i form av en stor lapp XD JIPPI !! nu är en sak i livet avklarad ;)

*******

saknar dig redan
<3


nyvaken och helsminkad


såhär ser jag ut när jag e helt nyvaken
eller.. njee..

Anna åh Robin sov hos mig inatt för att fira att jag klarat teoriprovet =D, så nu e det bara uppkörningen kvar, sen så ska jag ut å köra som en toka ;)

Idag bär det av till Storlien, ska jobba hela helgen, kommer bli hur kul som helst har ju gått åh blivit mer galen nu av att bara sitta hemma hela dagarna, HAHA
Jag ska få lära mig lite mer om att jobba i receptionen, ganska mycket som man ska kunna och veta... jag kommer nog även att få jobba i backresturangen, har inte jobbat där på snart två månader :O... helt sjukt vad tiden går fort, inte en dag förtidigt att jobba.. måste få in lite kosing nu så att jag kan hälsa på älsk i Stockholm <3



<3<3<3    <3           <3<3<3   <3        <3
<3    <3    <3           <3             <3    <3
<3<3<3    <3           <3<3           <3<3
<3    <3    <3           <3             <3    <3
<3    <3    <3<3<3   <3<3<3    <3       <3





*miss you so much*



Jag saknar dig jättemycket
varör ska du bo så långt bort

*****

sitter hemma och är verkligen hur trött som helst, försöker hålla mig vaken men det går inte, vill att du ska vara här nu så jag orkar hålla mig vaken...

_så fort körkortet och skolan är klar kommer allt vara mycket bättre, då känner jag mig lugn och kan göra annat, som jag vill göra. I helgen ska jag upp till Storlien och jobba, äntligen! =) men nu ska jag sova en stund och se om jag blir piggare..

miss u<3





Tyresö på hög nivå

sitter i Alex säng och passar på att skriva nåt kort innan han kommer tbx från duschen.
Har vart en lugn helg,, jag åkte ner i fredags, hann knappt lämna grejorna innan vi bar oss ut för att fira nån raggarkompis som fyllde år =D blev lite halvtrött eftersom jag vart vaken i flera dygn, men annars en LYCKAD kväll...... de har vart en mysig helg, men imorgon drar ja hemåt igen,  kan inte vänta tills han kommer upp till ösd.. GAH kommer bli galen så det é bäst ni förbreder er !!

RAAAAAAAAAW



BRUNRÖDHÅRIG

okej detta var vågat!
har typ varit blond hela mitt liv, men nångång måste man våga chansa, Robin tyckte att brunetter hade roligare så va fan, det lät kul, så jag testa... dessvärre har IQ nivån sjunkigt drastiskt, men det är väl sånt man får ta....

PUSS


Helgen som varit

"UNDERBARA FREDAG"
Kvällen började bra, Angelica, jag och Johan förberedde oss på fest och gjorde oss fina, sen kom resten av folket och det var fest, det snurrade till lite, sen var det utgång till gIII, där var det mkt trevligt med supeerbra sällskap, ANNA, ROBIN åh ALEX, tror resten av folket drog till oleary's ....
lite senare på natten drog några av oss hem till mig.

"PUCKEL- LÖRDAG"
Jag, Robin, Anna åh Alex drog på donken åh käka lite, där träffa vi mamma och Ludwig, visade min lilla puckel jag hade fått på ryggraden =S inte bra, och väldigt ont... minns inte vad som hände resten av dagen ... middag på oleary's med grabbsen åh jenny, beställde en god faita pita !! lugn kväll, men minnet sviker iaf.

"SOLIGA SÖNDAG"
sovmorgon, sen bestämde vi oss för att dra ner till badhusparken och hitta på något, tog en promenad på isen, sen tyckte Robin att vi skulle åka häst och släde! =D så jag Alex och Robin hoppade på. fick även två st 7-åriga fripassagera med på trippen, dom frågade om Alex och Robin var LEBSISKA eller vad det hette.. den ena flickan berättade även att hon hade två pojkvänner, vilken pimP!


Robin åh Alex (krullis)

lite senare på eftermiddan skulle Robin raka av krullis hår.... vilket resulterade att rakapparatens batteri tog slut precis när han fått munkfrisyr, hann inte ladda om den för krullis skulle med tåget till sthlm kl 17, så vi "sprang" hem till mig åh klippte resten av håret.. och ja... Alex missade tåget.. men det gjorde absolut ingenting tycker jag =D..


men nu e det tisdag åh alex åkte hem igår.... :/
ska snart ut och leta vart vägverket håller hus, så jag hittar dit när det e dax!

<3 see ya <3




VAKNA





Wake up in the morning feeling like P Diddy (Hey, what up girl?)
Put my glasses on, Im out the door - Im gonna hit this city (Lets go)
Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack
Cause when I leave for the night, I aint coming back
Im talking - pedicure on our toes, toes
Trying on all our clothes, clothes
Boys blowing up our phones, phones
Drop-toping, playing our favorite cds
Pulling up to the parties
Trying to get a little bit tipsy





Kul att jag har vänt på dygnet helt och hållet, vaknade kl halv tre idag... och då hade jag tydligen haft rörmockare hos mig, Anna och Robin hade hämtat sina grejor och mormor hade tittat förbi och lämnat mina saker utanför dörren..... jag beter mig som en zombie! Efter fredag (imorgon) ska jag ta tag i det här, och börja lägga mig i tid och ställa kl på 9 varje morgon så jag kliver upp någålunda tidigt iallafall. Jag hade till och med missat att pappa hade åkt till London denna vecka, åh vad bra jag é alltså.



Imorgon är det utgång och jag åh Anna ska ha ett litet djungel/brat tema, hur nu det ser ut :S HAHA skoj blire iaf, lägger upp lite knasbilder imorgon på det =).




|| SOFIE, kom tillbaka hit till den lilla staden igen, saknar dig och dina knasigheter som fan
, förlåt att jag inte ringer lika ofta men jag lovar att skärpa mig! <3 ||


pusspåer





tja tja bloggen



Jag och Anna har precis städat, tvättat och bytt gardiner i lägenheten. Och när vi slitit så mycket så tycker vi att vi är värd att gå ut på Oleary's en sväng... självklart nyktert eftersom Anna har praktik och jag har körlektion tidigt imorgonbitti.
WÄÄää jag behöver egentligen sova har typ sovit totalt sex timmar de senaste två nätterna, inte bra men känner mig inte så trött ändå ^^.

see yaa


|| vill bara säga GRATTIS till Johan som fyllde 20 år igår oxå!! ||


Single ladies, brand new vid

måste ses!!!


klockan är 04:36, behöver sova men är inte trött...... DETTA är vad man sysslar med, jag snackade nyss om poker face, och att jag inte hade ngt att dölja,

this is the proof






Poker Face


Hur ska jag lyckas behålla mitt poker face när det egentligen inte finns något att dölja..

 

Känner mig lagomt trött idag, har sovit ungefär 16 timmar inatt, men är fortfarande en zombie, men jag behövde nog den där vilan efter helgens händelser. Jag somnade till och med på föreläsingen i lördags, tur att Angelica väkte mig innan jag började snarka!

Vill inte att min trötthet ska komma tillbaka igen, vill inte bli så slö så jag inte orkar kliva upp på dagarna för att allt verkar tråkigt och meningslöst...  zzzZZzzzzzzzzzz

Jag har iaf bokat uppkörning och teoriprov nu =D  så nu ska jag fokusera på det, och klara det, lättsomenplätt


RSS 2.0