28/ 3 vill ha vårsommar nu

Jag rotade precis igen gamla balbilder, shit vad kul vi hade flickor, men vad fan hände? Saknar Er jättemycket! måste slå oss ihop igen snart åh bara snacka skit åh ta igen allt som vi missat =) IIIiihh inatt ställde man fram klockan, det e ju typ snart sommar och jag längtar som fan undrar bara vad som händer sen, vad ska man göra...?!??!?!?! Men orkar inte tänka på det, så jag skiter i det för stunden helt enkelt!

*

Idag har jag jobbat frukost 06.30- 14.00 shlalala, sen ikv blir det till att jobba middagen med Karina och Pontus =D, idag åker dom flesta gästerna härifrån, så förhoppningsvis blir det lite lugnare nu i början av veckan. appropå ingenting så e det hela 808 fans på storliens högfjällsfotell på facebook! shiiiet nu e jag STOLTTJEJ.com alltså..

****

Nu e det bara fyra dagar kvar till Alex kommer, shiieeeeeeet vad jag längtar. Jag åker åh hämtar han i Östersund på torsdag sen stannar han dock bara till tisdag, men e fan glad att han ens åker hit nu när jag inte har tid att dra mig till sthlm... så ja e jätteglad att han kommer hit =D  <3 men nu måste jag duscha åh  göra mig fräsch till middan

SEE YA


jobb 25/3 Rödluvan

 

07.00 väckarklockan ringde första gången, Jennifer död = snoozar
07.09 väckarklockan ringer för andra gången, Jennifer död = snoozar
07.45 klär på mig, bäddar sängarna och städar lite.....
08.15 FRUKOST
08.45 jag åh johan går till luvan för att jobba, halkar typ hundraa gånger på väägen !
09.00-17.30 väldigt slitsam dag, sålde första vinflaskan strax efter kl 11.00 sedan 6 jäger strax därefter!

haha ja det var typ dagen, vad viktig och nödvändig jag känner mig alltså, tänkte bada i poolen idag igen, men orkar inte gå ner... lat som jag é, men jag måste ju spara krafterna för att gå och äta middag!

byebye från storlien och

Storlien



Snart är säsongen slut, känns både lite skönt och tråkigt. Har inte hunnit åkt så mycket skidor som jag velat, har inte ens badat i poolen än, men ska nog ta mig ett första dopp ikväll.
Är ledig idag, och så lat som jag är, har jag inte klivit upp än, missade ju frukosten imorse så nu e jag galet hungrig, tänker snart klä på mig och pallra mig ner till konsum för att köpa bullar eller nåt annat sockersött!
***
Om åtta dagar kommer Alex hit <3 vad mys det kommer bli, jag har tagit ledigt hela påsken bara för att ta det lugnt och umgås med älsklingen.. vilket inte gillades av dom andra på jobbet. men men shit happens.
**
Eh, nu klär jag på mig och drar ut en sväng, har fan inte orkat göra ngt efter jag har jobbat, har direkt gått till sängs, tråkig som jag é XD....

see ya. puss
******************************

nu, har jag plaskat runt i poolen fan vad skönt, hela 28 grader i vattnet och poolen helt för mig själv, vad mer kan jag begära?! eller ja det var inte så jätteroligt att bada helt ensam hade vart mycket trevligare och roligare om Alex var där med..HAHA!!
Undra om jag ska ta och rulla mig ner till resturangen nu och få i mig lite käk =D MUMMA kardemumma

|| älskar dig alex



RSS 2.0