SKRÄCK



vad har skräckfilmer, thrillers och komedier gemensamt?

jo jag blir livrädd, helt skräckslagen varenda gång jag ser på dom, men ändå kan jag inte slita blicken från när någon blir burried alive, eller någon blir kallblodigt mördad.

Jag har suttit tre nätter nu och kollat på film, själv..... ja men bra jennifer du som inte ens törs kolla på BECK ensam, "smart val"..

AJA det tål nämnas att i varje paus har jag sprungit in till Aex och hoppat ner i sängen och bokstaligen skakat av rädslan av att någon ska ha smygit sig in i lägenheten och bara väntar på att hoppa fram och mörda mig. men trots det kan jag inte vänta med att få se det spännande slutet på filmen.

det är inte komedier i sig som jag är rädd för, utan en viss film, scary movie.. mm precis vilken mes jag är VERKLIGEN, jag håller med.

Idag har jag brutit mitt hemska mönster, och kollade istället på Lotta på Liseberg, och då fick jag världens sommarkänsla, så nu tänker jag lyssna på Ted Gärdestad hela natten. mmmmmycket bättre, TUMMEN UPP FÖR DET 






somraloss

Nu är det sommar på riktigt!

Nu har vi haft tropisk värme i över två veckor, det är varmt och kletigt, och det känns som om jag måste duscha varje kvart, men jag ska inte klaga ME LIKE IT!

NU
har jag gått och blivit en riktigt blondie igen , och det känns skönt, så slipper alla gnälla och säga "Åh vad fint, men du è snyggare blond " *HOST*
hehe Alex fick den stora äran att färga mitt hår, det var en rejäl chansning, men tyckte han skötte sig prima ballerina, så det kommer han inte undan att göra i fortsättningen :P

Igår tog vi våra lata kroppar och begav oss till stan, jag skulle köpa hårfärg, men det slutade med lite fler grejor konstigt nog...... så nu behöver jag bara en dator så att jag kan få spela ifred. (Haha det kan verka som om jag är en spelnörd med tanke på att jag bara köpte spel och en tärningsnavelpiercing, men det e jag icke!)

Ne nu ska jag väcka min man! (5 mån igår)♥
soo long
/millrud


RSS 2.0