ett litet test



TIHI, såhär skulle vårt barn se ut, haha sött med krulligt hår :P
någon av oss kasnke har en mörkare gen i oss ¨

haha var tvungen att testa jag med, vart så inspirerad när jag kolla på ronjas blogg =D




byeeeee


nya muskler !

Helgen har varit finfin!

Det började i fredags, då jag och sofie äntligen hann ses!♥

Vi tog en stadsrunda, och bestämde oss för att fika, efter ett långt letande efter ett café med liknande Thörners mackor, så hittade vi tillslut ett ställe som dög för vår smak.
Vetekatten hette det, och var ett lite annorlunda café med många olika rum man fick välja att sitta i, åh vi tog kafferummet, vilket var typ det enda stället där det fanns plats att sitta i, men goda mackor hade dom iaf =)


I lördags begav jag och Alex med family till landet, var ett bra tag sen vi var där sist så
det var kul att klämma in en visit till där =D
Och då var vi duktiga minsann, jag åh linda åh max släpa och elda träd medan ola såga ner dom. Alex hatar träd så han hjälpte till med lite andra saker ist!♥ hihi Så nu har man införskaffat sådana där muskler eller vad det heter (Y) tummen upp för det !!

helgen var som sagt kanon, fint väder, bra sällskap + nya muskler jag inte visste fanns... men BLÄ för att jag drog på mig riktigt ont i halsen, för det suger verkligen!

soo long longkalsong


olbladi oblada life goes on bra

Imorgon ska jag äntligen få träffa min BFF! vi har kanske bara setts 2-3 gånger sen förra hösten, och det är inte helt okej! Så imorgon blir det att gå i Stockholm stad, och bl.a käka sushi och bara snacka en massa skit ♥ 

På lördag bär det av till landet, var fan ett bra tag sen vi var där nu, så det kommer bli jättekul :)






















love u




hösten


Nyvaken och väldigt trött, är en bra beskrivning på hur jag känner mig just nu. Funderar på att släpa mig till köket och äta pannkakor med sylt, då blir jag säkert pigg å glad kexchoklad!

HJÄLP, snart är det bara en månad kvar tills jag och Alex fyller 20 år! GAH vad ska jag köpa till han :O
nu är det verkligen "PANIC AT THE DISCO" i min hjärna......!!?!!!?!??!!?!!

Jag vet iaf vad jag har högst upp på min önskelista och det är en ny mobiltelefon, snart börjar tålamodet med min Sony ericsson K610i dö ut, rent-ut-sagt..



GRATTIS TILL ANNA SOM FYLLER 19 ÅR IDAG! ♥













Det känns verkligen som att hösten är påväg, så nu visar jag några snygga och välbehövande kläder för kommande höst och vinter.

Jag ÄLSKAR verkligen parkasen som endast kostar 499:- på bubbleroom.se !!! så ge mig den, vågar inte önska mig den eftersom jag fick en ganska dyr jacka förra året ^^ hahaa




RSS 2.0